Selecteer een pagina

Over Parketservice.nl

Over Parket-

service.nl

Vakmanschap

Een houten vloer laten leggen door je vriend of collega is natuurlijk altijd een optie. Zeker de kant en klare, simpelere vloeren zullen ook door kennissen redelijk goed gelegd worden. Besef echter wel dat een houten vloer een prominente plaats inneemt in uw huis. Wanneer u kiest voor een echte houten vloer, die perfect gelegd, geschuurd en afgewerkt moet zijn, kies dan vooral voor een vakman! Vakmanschap is meesterschap en daarvoor moet u bij Parketservice.nl zijn.

Over mij

Ko Huijgens is de man achter dit bedrijf. Hij heeft al heel wat jaar ervaring en doet het werk met veel plezier en passie. Ko heeft 3 kinderen en ook al heel wat kleinkinderen. Hij heeft erg veel kennis van zaken en denkt graag mee in oplossingen. Als u problemen heeft met uw vloer, bent u bij hem zeker aan het juiste adres!

Nieuwe vloer?

Wij verkopen zelf geen houten vloeren, maar weten wel waar u deze het beste kunt kopen, neem gerust vrijblijvend contact op.

Contact

Neem gerust contact op met Parketservice.nl, voor al uw vragen gerelateerd aan vloeren en het opstellen van schadeformulieren.